SITE NOTICE
LATEST UPDATE:
“Luoyuan Church” awarded with
a “Special Commendation” at
LEAF AWARDS 2014... read more:
EXHIBITION
SANSHENG EXHIBITION CENTER
The Sansheng Exhibition Center is located in the South bank of Fuzhou‘s river Min, with a unique view over the water up to the city‘s new CBD skyline. The design combines characteristic elements of the Chinese courtyard house with aestetic and dynamic qualities of Min River‘s waters: Built literally atop a large water surface, the building seems to be orbiting on two levels around a central water fountain, constituting a doublestoreyed courtyard. The visitor enters the building using a processional path over the water, and follows a predetermined track around the courtyard in a single concentrical movement. He thus passes by all areas until he reaches the endpoint of this journey at the roof top viewing terrace.
LOCATION
Fuzhou, China
 
SCALE
gfa: 1 200 sqm